Προσφορά τροφίμων από την ομάδα νέων Δαμασίου “Γίνε η αλλαγή”

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, μια ομάδα νέων, οι “Γίνε η αλλαγή (Btc)”, από το χωριό Δαμάσι του Νομού Λάρισας, επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και το χώρο των Συσσιτίων “Ο Επιούσιος”, όπου και προσέφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας προς ενίσχυση του Ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού τους ευχαρίστησε θερμά, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια όρεξη για παρόμοιες προσφορές, προς ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Ποιοί είναι οι “Γίνε η αλλαγή (Btc Damasi)”:

Το “Γίνε η αλλαγή” ή αλλιώς “Btc Damasi” είναι μια μη κερδοσκοπική εθελοντική οργάνωση, που δραστηριοποιείται στο Δαμάσι Τυρνάβου. Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε στις 6/12/2020 με εμπνευστές πέντε παιδιά του χωριού μας! Στόχος μας είναι, πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας μέσα από ποικίλες εθελοντικές δράσεις( βλέπε καθαρισμός απορριμμάτων, αιμοδοσίες , δωρεά τροφίμων, δεντροφυτεύσεις) να γαλουχήσουμε τα νέα παιδιά , τροφοδοτόντας τα με αξίες, ιδανικά , όνειρα και πάνω από όλα σεβασμό ! Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον τόπο που μας φιλοξενεί , το χωριό μας , το Δαμάσι μας και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι ,για να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε, που θέλουμε να δούνε τα παιδιά μας!
Οι πρώτες μας τρεις δράσεις, αποτέλεσαν τον προάγγελο αυτής της αλλαγής … Το Δημοτικό σχολείο , η Πλατεία , το Γήπεδο , το Πάρκο σίγουρα μοιάζουν διαφορετικά μετά τον καθαρισμό τους και θα το διαπιστώσετε σε φωτογραφικό υλικό ,που θα αναρτήσουμε. Θα θέλαμε λοιπόν να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας και να σας προσκαλέσουμε σε αυτό το ταξίδι ΑΛΛΑΓΗΣ!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Btc Damasi