Ο Σεβασμιώτατος στην έναρξη των εκδηλώσεων για τη Ναυτική Εβδομάδα στην Ερμούπολη της Σύρου

Οι Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ναυτικής Εβδομάδος» στην Ερμούπολη, που στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, ξεκίνησαν με ομιλία του Ενδοξοτάτου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναυάρχου κ. Νικολάου Τσούνη ΠΝ, στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, με θέμα: «Μέγα το της θαλάσσης κράτος».
Την ομιλία παρηκολούθησαν, του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ κωλυομένου, λόγω ποιμαντικών υποχρεώσεων, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σταγών κ. Θεόκλητος και Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Αντιδήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλ. Αθανασίου, οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας στην Περιφέρεια και το νομό, και πλήθος Ερμουπολιτών και επισκεπτών της Σύρου.
Ακολούθως, στην εμβληματική Πλατεία Μιαούλη παρουσιάστηκε Συναυλία από την Μπάντα του ΠΝ, η οποία εντυπωσίασε τους πολυπληθείς ακροατές, μεταξύ των οποίων και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σταγών κ. Θεόκλητος, Λαρίσης κ. Ιερώνυμος και Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.