Ο Επίσκοπος Μαγνησίας στη Λάρισα

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την άφιξη του Επισκόπου Μαγνησίας κ. Χριστοδούλου στη Λάρισα. Ο κ. Χριστόδουλος, βοηθός Επίσκοπος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, έλαβε τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό της Ιερωσύνης στη Λάρισα από τον μακαριστό Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρό Ιγνάτιο και διακόνησε την τοπική μας Εκκλησία για 16 συναπτά έτη. Η εκλογή του από το σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο χαροποίησε κλήρο και λαό της Μητροπόλεως μας και η άφιξη του στη Λάρισα θα δώσει την ευκαιρία σε όλο το πλήρωμα να λάβει την ευλογία του. Το λειτουργικό πρόγραμμα του Επισκόπου Μαγνησίας κ. Χριστοδούλου έχει ως εξής:

  • Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου το πρωί, θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιερωνύμου στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης.
  • Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 11:30 θα επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο.
  • Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 17:00 θα χοροστατήσει στον μεθέορτο Εσπερινό και θα προστεί της Ιεράς Λιτανείας στον εορτάζοντα Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης.
  • Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου το πρωί, θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως κατά τη διάρκεια της Ιερατικής Συνάξεως που συγκαλεί ο Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ενώ ακολούθως θα τελέσει τρισάγιο στον Τάφο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.
  • Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 17:00, θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Λαρίσης.
  • Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης.