Νέα :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ. – ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρχική Σελίδα>Νέα>ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ. Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 26/12/2012 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ

ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εορτή των κατηχητικών σχολείων της ενορίας των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης, που διεξήχθη στο πνευματικό κέντρο της ενορίας το απόγευμα της Τετάρτης 26ης Δεκεμβρίου 2012, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Αχιλλίου, του Πρωθιερέως του Ιερού Ναού, π. Δημητρίου, πολλών χριστιανών, γονέων των παιδιών και πολλών εκ των φλογερών κατηχητών της ενορίας.

Τα πολυάριθμα παιδιά της ενορίας, προερχόμενα από όλες τις βαθμίδες των κατηχητικών σχολείων της, παρουσίασαν θαυμάσια και πολύ πρωτότυπα, άκρως διδακτικά και ωφέλιμα θεατρικά δρώμενα, που απηχούσαν την σημερινή πραγματικότητα και την σχέση των νέων μας με τον Θεό και την Εκκλησία και έψαλλαν μελίρρυτα τα παραδοσιακά εορταστικά κάλαντα από πολλά μέρη της αγαπημένης μας πατρίδος καθώς και εορτίους ύμνους από τις άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου.

Στο τέλος της εορτής ο π. Αχίλλιος, επαίνεσε τον Θεάρεστο ζήλο των κατηχητών της ενορίας και χρησιμοποιώντας ένα λόγο του Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου τόνισε την ανάγκη της επιστροφής μας στην Εκκλησία, και στην κατήχηση των αληθειών της πίστεώς μας, ενώ ο π. Δημήτριος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του έργου αυτού και κυρίως τους γονείς των παιδιών, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην μεγάλη και ζεστή αγκαλιά της Εκκλησίας.

 

 

 

 

Εγγραφείτε για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)!

Newsletters Απλό κείμενοHTML Μήνυμα e-mail  

Προβολή όλων

 

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΤΑΛΑΝΤΟ

 

 

Ευαγές Ίδρυμα “Ο Επιούσιος” Συσσίτια απόρων της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου