Νέα :: ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρχική Σελίδα>Νέα>ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φετεινή Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009 το απόγευμα.
Με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιγνατίου, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου διοργάνωσε με άριστο τρόπο την εορτή των Κατηχητικών Σχολείων.
Ιερείς, νέοι και νέες της τοπικής Εκκλησίας, σπουδαίοι Κατηχητές και Κατηχήτριες του Κατηχητικού έργου, μικρά και μεγάλα παιδιά, αγόρια και κορίτσια από τα Κατηχητικά Σχολεία της Λαρισαϊκής Εκκλησίας, έδωσαν στη κατάμεστη αίθουσα του Δ.Ω.Λ. ισχυρό μήνυμα πως της Εκκλησίας οι πύργοι δεν θα πέσουν ποτέ, αφού ολοένα και νέοι βλαστοί οικοδομούνται σ’ αυτήν.
Ύψωσαν ψηλά με το ήθος, τη ζωντάνειά τους και τη ζέουσα πίστη τους, το λάβαρο των Χριστιανικών αξιών και ιδανικών και καλωσόρισαν επί σκηνής με ποιήματα, άσματα, επίκαιρους ύμνους και Χριστιανικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κατάλληλα θεατρικά, το νεογέννητο Βρέφος της Βηθλεέμ και Σωτήρα του Κόσμου.

 

 

 

 

Εγγραφείτε για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)!

Newsletters Απλό κείμενοHTML Μήνυμα e-mail  

Προβολή όλων

 

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΤΑΛΑΝΤΟ

 

Ευαγές Ίδρυμα “Ο Επιούσιος” Συσσίτια απόρων της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου