Νέα :: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ – ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρχική Σελίδα>Νέα>ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 27/05/2014 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

« ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! »

(ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ)

Ιερά Παράκληση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, την Δευτέρα 26 Μαΐου 2014, το βράδυ, στο Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου για όλους τους διαγωνιζομένους μαθητές, οι οποίοι μπαίνουν στο στίβο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προκειμένου να καταλάβουν μια θέση στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τα παιδιά, τα οποία για ακόμη μια φορά κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό, τους παρότρυνε να έχουν θάρρος, δύναμη και να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία τον αγώνα τους αυτό, λέγοντας τους χαρακτηριστικά ότι δεν θα είναι η πρώτη και τελευταία τους, αλλά μπροστά στο διάβα της ζωής θα έλθουν αντιμέτωποι με ανάλογες καταστάσεις και θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξουν την αξία τους και να σημειώσουν και άλλες πολλές επιτυχίες και κυρίως κατά Θεόν επιτυχίες. Τους διαβεβαίωσε πως έχει πολλές προσευχές για όλους και τους προέτρεψε να επικαλεσθούν την χάρη  του Αγίου Θεού και σίγουρα θα ενισχυθούν και θα αντιληφθούν την προστασία Του  και τον φωτισμό  Του και θα συναισθανθούν πως δεν είναι μόνοι τους, αφού έχουν ένα δυνατό στήριγμα για να ακουμπήσουν, να πάρουν δύναμη και να αποδώσουν.

Τους συνεχάρη ακόμα και για την τόσο δυνατή και ομολογιακή παρουσία τους στην βραδυνή αυτή σύναξη της προσευχής και της παρακλήσεως.
Στο τέλος δε, ανέγνωσε την ειδική ευχή και έδωσε ως ευλογία σε όλα τα παιδιά την εικόνα  των εν Λαρίση Αγίων και ένα κομποσχοίνι προς ενίσχυση και ενδυνάμωση την δύσκολη ώρα της εξέτασης.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)!

Newsletters Απλό κείμενοHTML Μήνυμα e-mail  

Προβολή όλων

 

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΤΑΛΑΝΤΟ

 

 

Ευαγές Ίδρυμα “Ο Επιούσιος” Συσσίτια απόρων της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου