ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΝΕΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ

Η εορτή των Αγίων ενδόξων θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης εορτάστηκε σε όλη την Μητροπολιτική περιφέρεια.
Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος την αναίμακτο Θεία Μυσταγωγία.
Ο ευσεβής λαός από νωρίς το πρωί κατέκλυσε την Εκκλησία, ενώ το παρών έδωσαν πολλοί εκ των επισήμων της πόλεως μας, οι οποίοι φέρουν τό όνομα των Αγίων, με πρώτο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό.
Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο σεπτός μας Ποιμενάρχης χειροτόνησε στο βαθμό του Διακόνου τον κ. Χρήστο Παπαγεωργίου, έγγαμο και πατέρα ενός τέκνου, στον οποίο έδωσε πατρικές νουθεσίες τονίζοντας το μεγαλείο της Ιερωσύνης, παροτρύνοντας τον να μιμηθεί τους εορταζομένους Αγίους και να γίνει και εκείνος Ισαπόστολος.
Πριν την απόλυση τελέστηκε η αρτοκλασία προς τιμήν των Αργυροχρυσοχόων και Κοσμηματοπωλών της πόλεως μας και ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους ενορίτες αλλά και σε όσους φέρουν τα ονόματα των Αγίων έτη πολλά και ευλογημένα.