‘Ενα ταξίδι. .. μια εκπομπή

Αρχική Σελίδα>Το Τάλαντο >‘Ενα ταξίδι. .. μια εκπομπή ‘Ενα ταξίδι. .. μια εκπομπή

Η κάθε ραδιοφωνική εκπομπή είναι ένα ταξίδι. Παραγωγοί κι ακροατές είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό το ταξιδάκι, να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μια τέτοια εκπομπή είναι αυτή του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεώς μας, που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 8.00 το βράδυ, από τους96,3 των FM και τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό.
Η ιδέα μας ήρθε μια Παρασκευή απόγευμα στη συνάντηση που κάνουμε στο εκκλησάκι του Αγίου Βησσαρίωνα. Πόσο όμορφο θα ήταν να γνωρίσουμε και σε άλλους νέους τους προβληματισμούς μας και να συζητήσουμε μαζί τους τα προβλήματα που μας απασχολούν
και τα θέματα που μας ενδιαφέρουν!
Έτσι είπαμε να κάνουμε αυτή τη σκέψη πραγματικότητα… Εργαλείο στα χέρια μας ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητροπόλεώς μας. Βρήκαμε ώρα που μας βολεύει όλους και αφού πήραμε την ευλογίατου Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, βγήκαμε στον αέρα ξεκινώντας το ταξίδι μας …
Στην αρχή δυσκολευτήκαμε … πώς να πέσουμε εμείς μέσα “στη μανιασμένη θάλασσα των fm” και να στηρίξουμε υπεύθυνα θέσεις και απόψεις … αλλά σιγά – σιγά ξεθαρρέψαμε.
Στην πρώτη μας συνάντηση θέσαμε τους σκοπούς της εκπομπής και ζητήσαμε από τους ακροατές τη γνώμη τους για το πώς θα ήθελαν να είναι μια κανονική εκπομπή. Η συμμετοχή μεγάλη … τηλεφωνική, με γραπτά μηνύματα μα και με παρουσία στο στούντιο, το οποίο παρ’ όλο που είναι μεγάλο και ευρύχωρο αποδείχθηκε μικρό για να μας χωρέσει.
Ένας προβληματισμός, ένα αστείο, εκλεκτή μουσική και τραγούδια, και πάνω απ’ όλα διάθεση και καλή καρδιά απ’ την παρέα, μάς οδήγησαν την πρώτη εκπομπή και στην αρχή απ’ το ταξίδι. Συντονιστής ανέλαβε ο Αντώνης Χαϊδούτης, θεολόγος, και μαζί με ένα δυναμικό επιτελείο ακουστήκαμε για πρώτη φορά στον αέρα μια Τετάρτη του Οκτώβρη.
Στην αρχή διστακτικά, μετά με περισσότερο θάρρος, κάπου δεθήκαμε και γίναμε μια όμορφη συντροφιά που συζητάμε ελεύθερα και υποστηρίζουμε ο καθένας μας την άποψή του. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να δείξουμε ότι η εκπομπή μας είναι πολυφωνική και δέχεται όλες τις τοποθετήσεις, τις οποίες και συζητά η παρέα στον αέρα.
Κάπως έτσι περνούσε ο καιρός και μας άρεσε πολύ. Αποκτήσαμε ακροατήριο και τα τηλέφωνα “πήραν φωτιά” από μηνύματα και κλήσεις. Δόξα
τω Θεώ η συντροφιά μας μεγαλώνει. Σκεφτήκαμε … ας συνεχίσουμε .
Μετά τις γιορτές, στην πρώτη μας εκπομπή, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον αέρα, ζωντανά! Ήταν μια πανέμορφη εκδήλωση. Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας π. Αχίλλιος και με τη συμμετοχή ακροατών που μας έδωσαν ευχές τελείωσε η βραδιά μας, καταχρώμενοι το χρόνο του προγράμματος.
Η κάθε εκπομπή είναι ένα ταξίδι, μια πρόσκληση, μια πρόκληση.
Εμείς σας προκαλούμε να δεχθείτε την πρόσκληση να ταξιδέψουμε μαζί, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να διαφωνήσουμε, να επικοινωνήσουμε. Κάθε Τετάρτη σας περιμένουμε στο στούντιο του Σταθμού μας και αν δεν μπορείτε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με γραπτό μήνυμα.
Ελάτε να γνωρίσουμε, να συζητήσουμε, να απολαύσουμε τη μουσική και τη διαδρομή.
Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί …
Καλώς ορίσατε κι απόψε στο ταξίδι μας … καλόν αέρα στα όνειρά σας!
Τα μέλη του Γραφείου Νεότητας
Tηλέφωνο εκπομπής: 2410-624926, SMS 6942- 519300

 

 

 

 

Εγγραφείτε για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)!

Newsletters Απλό κείμενοHTML Μήνυμα e-mail  

Προβολή όλων

 

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΤΑΛΑΝΤΟ

 

Ευαγές Ίδρυμα “Ο Επιούσιος” Συσσίτια απόρων της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου