ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ Ο Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ

 

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

ΑΓΑΘΕ ΛΕΥΙΤΑ!

Μετά από ολιγόμηνη ασθένεια και σε ηλικία 81 ετών, εξήλθε του βίου τόυτου την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, ο καλοκάγαθος ιερεύς του Θεού του Υψίστου, μακαριστός ήδη Οικονόμος της Εκκλησίας του Χριστού, π.Κωνσταντίνος Νασιούλας, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Κυπαρισσίου και ήδη πορεύεται προς την μακαρία γη των πραέων, την αιώνιο και άληκτο βασιλεία των Ουρανών.

Ο αείμνηστος ιερεύς π. Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1934 στα Φοιλίκια της Χαράς Λαρίσης και το 1988, δεχθείς την ουράνια κλί ση χειροτονήθηκε Διάκονος ενώ το 1989, κατά την μεγάλη και επιφανή εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον περιώνυμο Ιερό Ναό τους στην Λάρισα χειροτονήθηκε πρεσβύτερος , υπό του μακαριστού Μητροπολιτου Λαρίσης κυρού Σεραφείμ. Ο απερχόμενος λευίτης υπηρέτησε με μεγάλη προθυμία και σπουδή την τοπική Εκκλησία και εξυπηρέτησε κατά τα πολλά χρόνια της επί γης ιερατείας του πολλές ενορίες που στερούνταν εφημερίου  , ενώ τελευταία διακονούσε με ιερό ενθουσιασμό την ενορία του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Κυπαρισσίου, απολαμβάνοντας την αγάπη και την στοργή του ποιμνίου του. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος ανύψωσε τον αοίδιμο πρεσβύτερο π.Κωνσταντίνο εις Οικονόμο, κατά τις εορτές της Παναγίας μας, (12/8/2013) επιβραβεύσας αυτόν για την πολυετή του διακονία στον αμπελώνα του Κυρίου.

Η εξόδιος ακολουθία του μεταστάντος εψάλη εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος, πολλών πατέρων και των αρχόντων του τόπου, την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 10.00 π.μ από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Χαρά, όπου και η ιδιαιτέρα του πατρίδα.