Αγιασμός και Κοπή Βασιλόπιτας στο ANIMUS – Απόδοση του Σταυρού της Μητροπόλεως στους Μεγάλους Ευεργέτες Αδελφούς Αχιλλέα και Ιωάννη Νταβέλη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή πίτας του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στις εγκαταστάσεις της δομής, στο 8οχλμ Λάρισας-Τρικάλων, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου και της Διοίκησης του Ομίλου Animus.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση ένας νοσηλευόμενος παραπληγικός ασθενής φορώντας το ρομποτικό εξοπλισμό «EKSOGT», το πιο εξελιγμένο σύστημα ρομποτικής βάδισης στην Ευρώπη, που του δίνει τη δυνατότητα να περπατά ξανά!

Στη συνέχεια ο σεπτός μας Ποιμενάρχης τέλεσε το αγιασμό για την νέα χρονιά και ακολούθως ευλόγησε την βασιλόπιτα του Κέντρου Αποκατάστασης Animus και τίμησε τη Διοίκηση του Ομίλου, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αχιλλέα Νταβέλη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Νταβέλη, με τον ύψιστο τίτλο τιμής σε πολίτη, του Σταυρού του Αγίου Αχιλλίου και Αγίου Βησσαρίωνος. Επιπροσθέτως ευχαρίστησε τη διοίκηση για το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο όμιλος AΝΙΜUS μέσω της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών υγείας.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η διοίκηση αποδέχτηκε την ύψιστη αυτή τιμή και δεσμεύτηκε να συνεχίσει το ανθρωποκεντρικό της έργο και τις κοινωνικές της δράσεις.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αχιλλέας Νταβέλης, μετά την κοπή της πίτας, μιλώντας στο προσωπικό και τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι «το 2020 θα είναι η χρονιά του ANIMUS».