Στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Αγίου Νεκταρίου Πυργετού τέλεσε τον Εσπερινό με την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2026, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Η Ιερά Μονή που διακρίνεται για το φυσικό της κάλλος και τις ανύστακτες προσπάθειες της Γερόντισσας Αγάπης για την ομαλή λειτουργία και ανάδειξη της, αποτελεί μια πνευματική όαση για όσους συνηθίζουν να καταφεύγουν σε αυτήν.
Στο κήρυγμά του ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στο σεβασμό και την αίσθηση της Ιερότητας με τα οποία πρέπει να προσεγγίζουμε το Ιερό Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και την προσοχή και την προσήλωση που πρέπει να έχουμε σε αυτό, καθώς αποτελεί ό,τι πιο ιερό και άγιο έχει να μας προσφέρει η Εκκλησία μας.
Στο τέλος ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε τόσο στη Γερόντισσα Αγάπη, όσο και στους παρισταμένους προσκυνητές πλούσια την ευλογία του Αγίου Θεού στις πνευματικές προσπάθειες και επιδιώξεις τους, καθώς και το φως της Αναστάσεως αενάως παρών στη ζωή τους.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ:








