Χριστουγεννιάτικη Εορτή Κατηχητικών

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών σχολείων της Μητροπόλεώς μας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο της πόλεως μας. Κατηχητές και Κατηχήτριες εργάστηκαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα προκειμένου τα παιδιά μας να αποδώσουν κατάλληλα τα όσα τους ανέθεσε η υπεύθυνη της εορτής κ. Νικολέττα Παπαγεωργίου.

Ο παρουσιαστής- κατηχητής του Αγίου Νικολάου κ. Παναγιώτης Καλογιάννης εισήγαγε με τα κείμενα του στο κλίμα της εορτής και η βυζαντινή χορωδία με χοράρχη τον κ. Ηλία Παπαδόπουλο και η παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου άφησαν άριστες εντυπώσεις με χοράρχη τον κ. Νικόλαο Οικονόμου και στο πιάνο την κ. Ιωάννα Σιοπούδη.

Όλα τα Χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τα δρώμενα από τις ενορίες της Λαρίσης και του Τυρνάβου συνεπήραν με τα μηνύματα τους το ακροατήριο.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος συνεχάρη τους υπεύθυνους της εορτής, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις κατηχητικές συνάξεις και συντροφιές, τους κατηχητές που κοπιάζουν και δεν φείδονται κόπων και χρόνου και τα κατηχητόπουλα που παρ’ όλες τις επιλογές που προσφέρει ο σημερινός κόσμος, εκείνα συνεχίζουν να προσέρχονται στους κόλπους της Εκκλησίας για να λάβουν την απαραίτητη κατήχηση.