ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΑΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 

ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

1/6/1998  –  1/6/2018

Η Εκκλησιαστική μας Ραδιοφωνία εορτάζει τον μήνα αυτόν!

Χαρά και πληρότητα στις καρδιές μας !

Εορτάζει η τοπική μας Εκκλησία τα εικοσάχρονα  γενέθλια του δικού της ραδιοφώνου !

Χαρά και εορτασμός στην ραδιοσυχνότητα, πανηγυρισμοί στους ραδιοθαλάμους !

Ο σύγχρονος άμβωνας της Εκκλησίας τιμά και προβάλλει εορταστικά τα 20 αυτά χρόνια της αδιάκοπης λειτουργίας και προσφοράς μέσα στον σύγχρονο κόσμο!

Υπεύθυνη ενημέρωση- πνευματική κατάρτιση- καλοπροαίρετα σχόλια πάνω στην επικαιρότητα-ευεργετικός έλεγχος στα λάθη και τις πτώσεις μας-προβολή της Ευαγγελικής αλήθειας -κατήχηση και ιεραποστολή μέσα από τα στούντιο- υπεύθυνη παρουσίαση των θέσεων της Αγίας μας Εκκλησίας – καθημερινή αναμετάδοση των Ιερών μας ακολουθιών-Λειτουργική Ζωή και προσευχή -προβολή της τεράστιας αξίας της Βυζαντινής Μουσικής και προτροπή στην άσκηση και την καλλιέργεια των χριστιανικών αρετών είναι τα θέματα που άπτονται λεπτού χειρισμού και που η Εκκλησιαστική μας Ραδιοφωνία προβάλλει με σύνεση και ωριμότητα!

Προσκεκλημένοι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιγνάτιο, στο έργο της σωτηρίας και του Ευαγγελισμού του λαού του Θεού, Ιεράρχες από όλον τον κόσμο, Πατέρες και αδελφοί, Λόγιοι Επιστήμονες κληρικοί και λαϊκοί, Καθηγητές και Δάσκαλοι του σύγχρονου κόσμου, Νέοι και Νέες της τοπικής μας Εκκλησίας, φοιτητές και φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο της Λάρισας και τα ΤΕΙ, Ιατροί και Ερευνητές από τον επιστημονικό κόσμο, δεινοί Θεολόγοι με απόλυτα εκκλησιαστικό φρόνημα και ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, είναι αυτοί που βρίσκονται σε καθημερινή βάση  στους Εκκλησια-στικούς ραδιοθαλάμους και καταθέτουν ασταμάτητα και ακούραστα κάθε ώρα και κάθε στιγμή, ζωντανή την μαρτυρία του Κυρίου Ιησού στις δύσκολες μέρες μας.

20 χρόνια κοντά στα προβλήματα του ακροατή.

20 χρόνια λειτουργίας του ορθόδοξου Χριστιανικού μηνύματος στον σύγχρονο κόσμο.

20 χρόνια παρέχοντας στήριξη στον κλονισμένο από τα πολλά προβλήματα λαό μας,

με υπευθυνότητα και συνέπεια αλλά και με λειτουργική ικετευτική προσευχή για την κατάπαυση της κάθε κρίσεως που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, η ένδοξη Πατρίδα μας, το ηρωϊκό γένος μας, η οικογένειά μας, το σπίτι μας, το σπίτι του αδελφού μας, που είναι η εικόνα του Θεού!

20 χρόνια με Ορθόδοξη τόλμη και παρρησία.

20 χρόνια προσφοράς και ψυχαγωγίας στην κοινωνία μας.

1η Ιουνίου του 1998: το όνειρο και η επιθυμία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου γίνεται πραγματικότητα!

Η πόλη του Αγίου Αχιλλίου αποκτά πλέον το δικό της τρόπο να επικοινωνεί με τα παιδιά της : την Εκκλησιαστική της Ραδιοσυχνότητα!

96,3 η άλλη φωνή των Λαρισαϊκών Ραδιοκυμάτων!

1η Ιουνίου του 2018: κατορθώθηκε μέσα στο Εκκλησιαστικό Ραδιόφωνο το πέρασμα από το εγώ στο εμείς!

Ευχηθείτε το Εκκλησιαστικό μας ραδιόφωνο να παραμένει πάντοτε πρώτο σε επιτυχίες, σε πολύ υψηλή ακροαματικότητα, σε επίπεδο και σε ποιότητα που θα προσφέρει καλύτερη και πνευματικότερη ζωή, μακράν της αμαρτίας και πλησίον του Θεού!

Μείνετε κοντά μας στους 96,3 μεγακύκλους των fm.

Στην καθαρή και ανόθευτη φωνή της Λαρισαϊκής Εκκλησίας!

Στην εύηχο σάλπιγγα της Εκκλησίας, γιατί η Εκκλησία είναι η ζωή μας, η ελπίδα μας, η αναπνοή μας!

Χρόνια πολλά και άγια, ειρηνικά κι ευλογημένα!

Χρόνια πολλά στην Εκκλησιαστική μας Ραδιοφωνία!