Συγχαρητήρια στους σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής που συμμετείχαν στον Ι’ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψαλτικής Τέχνης στο Βόλο

Διεξήχθη το Σάββατο 02 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Ι΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης, στον οποίο συμμετείχαν 52 σπουδαστές και σπουδάστριες της Βυζαντινής Μουσικής, κάθε ηλικίας, από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, εκπροσώπησαν επάξια και έλαβαν σημαντικές διακρίσεις οι εξής σπουδαστές:

Β’ επίπεδο: Απόστολος Γκουτζιαμπασούλης (Γ’ Βραβείο), Γρηγόριος Τσιτσάνης (Β’ Βραβείο).

Γ’ επίπεδο: Αριστείδης – Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Μαρία – Ευαγγελία Παπαδημητρίου (Γ’ Βραβείο), Ηλίας Σβάρνας (Α’ Έπαινο), Θεόδωρος Τσανάς (Α’ Έπαινο).

Δ’ επίπεδο: Δημήτριος Αράπης (Α’ Έπαινο).

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και Πρόεδρος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος», καθώς και ο διευθυντής της Σχολής κ. Ιωάννης Μαυρομάτης, ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι, συγχαίρουν τους σπουδαστές και τους εύχονται καλή συνέχεια στις σπουδές τους στην Βυζαντινή Μουσική. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων σπουδών και της σημαντικής εργασίας που πραγματοποιείται στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος».

Την χαρά της επιτυχίας μοιράστηκαν με τους σπουδαστές, οι συνοδοί στον διαγωνισμό και διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής: Αλέξανδρος Κωνσταντίνου, Γεώργιος Λεμονόπουλος, και Γεώργιος Τερζούδης.