Στη Φοιτητική Εστία Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου εθελοντές της εταιρείας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Το μεσημέρι της Κυριακής 23 Οκτωβρίου, η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΠΡΑΤΤΕΙΝ» και της πρωτοβουλίας «Ημέρα Καλής Πράξης» διοργάνωσε, χάρη στην πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων της, μία φιλανθρωπική επίσκεψη στη Φοιτητική Εστία Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, εκφράζοντας την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο για μία καλύτερη ζωή στο σύνολο της κοινωνίας.

Τα  μέλη των εργαζομένων της Κωτσόβολος, ήλθαν με πολύ κέφι και έντονη διάθεση που φάνηκε στα χαρούμενα πρόσωπά τους, αλλά και στα κατάλευκα μπλουζάκια τους με τα αποτυπωμένα συνθήματα ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΠΙΣΤΗ, ΧΑΡΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Πως να μην ελπίζει κανείς, όταν βλέπει ότι άνθρωποι αυτής της κοινωνίας με τα τόσα προβλήματα να δίδουν, με τη γενναιόδωρη προσφορά τους, χαρά και ελπίδα στο συνάνθρωπό τους.

Ευχή μας θα είναι τέτοιες προσπάθειες να γίνονται υπόδειγμα και για όλους εμάς ώστε να ζούμε με ευτυχία και αγάπη έχοντας ως πρώτο οδηγό μας τον Φιλάνθρωπο Ιησού Χριστό.