Στην Κοζάνη ο Ποιμενάρχης μας

Στην Κοζάνη μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να συμμετάσχει στον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης για την εορτή των Αγίων ενδόξων πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Ποιμενάρχης μας, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, αναφερθείς στο θάρρος, την ανδρεία και τη γενναιότητα που έδειξαν στη ζωή τους οι δύο εορτάζοντες Απόστολοι Πέτρος και Παύλος και στο έργο που άφησαν ως παρακαταθήκη στην Αγία μας Εκκλησία.

Ο εορτάζων Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, προ της απολύσεως, ευχαρίστησε τους Αρχιερείς θερμά για την φιλάδελφη και αγαπητική παρουσία τους στην εορτή, καθώς και όλους όσοι προσήλθαν σε αυτή για να τιμήσουν πρωτίστως τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους, αλλά και να ευχηθούν στον ίδιο για τα ονομαστήριά του.