Νέα :: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ – ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρχική Σελίδα>Νέα>ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 25/03/2014 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κ.ΙΓΝΑΤΙΟ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιο επισκέφθηκε την Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 το πρωί, ο νεοεκλεγείς Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ.Γεώργιος, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για το χρονικό διάστημα της τοποτηρητείας του στην Κατερίνη και για όσα έπραξε υπέρ του λαού του Θεού και υπέρ του Σεβασμιωτάτου Γέροντος Μητροπολίτου κ.Αγαθονίκου. Στην συνέχεια τον ευχαρίστησε και για την ευκαιρία, που του έδωσε να προστεί της ευχαριστιακής συνάξεως, την ημέρα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Εθνικής επετείου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου και να παραστεί στην Επίσημη Δοξολογία και ακολούθως να παρακολουθήσει την παρέλαση, η οποία θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Ο νέος Μητροπολίτης συνήντησε στο Επισκοπείο πολλούς μαθητές του, κληρικούς και λαϊκούς, από την Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και τους μίλησε σχετικώς, ενώ δέχθηκε την αγάπη τους και τις συγχαρητήριες ευχές τους.

Παρακληθείς δε, υπό των πατέρων, παρεχώρησε και ζωντανή συνέντευξη στην Εκκλησιαστική Ραδιοφωνία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, η οποία εκπέμπει στους 96,3 μεγακύκλους των Fm.

 

Aπό την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ.Ιγνάτιος, υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τον νέο Μητροπολίτη Κίτρους κ.Γεώργο, τον συνεχάρη για την εκλογή του, τον επαίνεσε ιδιαίτερα για το έως τώρα πολυσήμαντο και σπουδαίο έργο του τόσο στην αγία μας Εκκλησία, όσο και στο χώρο της εκκλησιαστικής εκπαιδεύσεως και του ευχήθηκε ευλογημένη, μακρά, λαμπρά και αδιατάρακτο αρχιερατεία, προς δόξαν του Τρισαγίου Θεού!

 

 

 

 

Εγγραφείτε για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)!

Newsletters Απλό κείμενοHTML Μήνυμα e-mail  

Προβολή όλων

 

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΤΑΛΑΝΤΟ

 

 

Ευαγές Ίδρυμα “Ο Επιούσιος” Συσσίτια απόρων της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου