Με λαμπρότητα η επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε το πρωί στο Ηρώο Πεσόντων, ακολούθησε η επίσημη δοξολογία στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου.

Την ακολουθία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. κ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, ως εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

«Η Πολεμική Αεροπορία αποτελεί εχέγγυο για την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ημερήσια διαταγή του Α/ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, που αναγνώστηκε, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ.

«Υποσχόμαστε στον Έλληνα πολίτη πως θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας για την εθνική αξιοπρέπεια, την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, οι ουρανοί είναι δικοί μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχηγός ΑΤΑ, Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με επίδειξη από τη Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥΑ στον χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης και αεροπορική επίδειξη του Demo Team «Ζευς» και του Demo Team «Δαίδαλος».