«Λαός μου, τί ἐποίησά σοι, καί τί μοι ἀνταπέδωκας;»

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τα Χριστιανικά Σωματεία της Λάρισας, υπακούοντας στην υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την διοργάνωση ειρηνικών εκδηλώσεων, προκειμένου να προβληθούν οι θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος σε σχέση με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για την επέκταση του πολιτικού «γάμου» στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, οργάνωσαν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, σχετική εκδήλωση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αχιλλίου Λάρισας.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με θέμα: «Λαός μου, τί ἐποίησά σοι, καί τί μοι ἀνταπέδωκας;», ο οποίος και αποδέχθηκε σχετική παράκληση των Χριστιανικών Σωματείων της πόλης μας.

Πριν την εκδήλωση τελέστηκε Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. Πλήθος πιστών συμμετείχε στο προσκλητήριο της Μητροπόλεως, εκδηλώνοντας την Πίστη και τον σεβασμό του στη Μητέρα Εκκλησία.

– Ολόκληρη την ομιλία του Σεβασμιωτάτου μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό και εν συνεχεία να τη βρείτε στο αρχείο του.

 

One thought on “«Λαός μου, τί ἐποίησά σοι, καί τί μοι ἀνταπέδωκας;»

Comments are closed.