Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο 2ο Σ.Δ.Ε Λάρισας

Η καθιερωμένη κοπή της‭ ‬ ‭ ‬πρωτοχρονιάτικης‭ ‬πίτας‭, ‬παρουσία‭ ‬ ‭ ‬προσκεκλημένων,‭ ‬εκπαιδευτικών‭ ‬και εκπαιδευόμενων πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δεύτερου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας.

Την πίτα ευλόγησε‭ ‬ ο‭ ‬Σεβασμιώτατος ‭ ‬Μητροπολίτης‭ ‬Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδεία του Πρωτοσυγκέλλου π. Ιγνατίου Μουρτζανού και του υπευθύνου ιερέως της φυλακής π. Νικηφόρου Κοντογιάννη.

Στην‭ ‬τελετή‭ ‬παρέστησαν‭ ‬ο‭ ‬ ‭ ‬Διευθυντής‭‬ ‭του‭ ‬Κ.Κ.‭ ‬Λάρισας‭ ‬κ.‭ ‬ ‭ ‬Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Αρχιφύλακας κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αγαθή Λουκίδου.

Με‭ ‬το‭ ‬πέρας‭ ‬της‭ ‬εκδήλωσης‭ ‬οι‭ ‬ ‭ ‬προσκεκλημένοι‭ ‬ξεναγήθηκαν‭ ‬στο‭ ‬χώρο‭ ‬ ‭ ‬του σχολείου, στο καλλιτεχνικό εργαστήριο και στο μουσείο SMART από το Διευθυντή του 2oυ Σ.Δ.Ε. κ. Γεώργιο Τράντα, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις του σχολείου, ενώ συνεξέτασαν και τη ‭ ‬δυνατότητα αρωγής και συνεργασίας‭ ‬ανάμεσα στη Μητρόπολη και το Σχολείο.

Στον τυχερό εκπαιδευόμενο του Α΄ κύκλου σπουδών‭ ‬Alex ‭ ‬B., ο οποίος βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας, δόθηκε ως δώρο ένα λεύκωμα με τα βουνά του κόσμου με την ευχή να κατακτήσει κι αυτός τις κορυφές της γνώσης και της επιτυχίας.