«Θεοφόρε Ιγνάτιε, τον σον έρωτα Χριστόν ενστερνισάμενος…»

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, εόρτασε και φέτος, λαμπρώς και ιεροπρεπώς η Εκκλησία της Δημητριάδος, επί τη εορτή της Ανακομιδής του Λειψάνου του Αγίου Ιερομάρτυρος Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Ανήμερα της εορτής, τελέστηκε πανηγυρική – πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σάμου & Ικαρίας κ. Ευσεβίου, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος και ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο εορτάζων Ποιμενάρχης, ευχαρίστησε από καρδιάς του Αρχιερείς για τη συλλειτουργία, τις Αρχές για την παρουσία, τον ιερό Κλήρο και τον λαό της επαρχίας του για την αγάπη με την οποία τον περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στη Μαγνησία.