Η υποψήφια νομάρχη Λαρίσης κ. Λίτσα Λιακούλη, στο Επισκοπείο

Αρχική Σελίδα>Νέα>Η υποψήφια νομάρχη Λαρίσης κ. Λίτσα Λιακούλη, στο Επισκοπείο Η υποψήφια νομάρχη Λαρίσης κ. Λίτσα Λιακούλη, στο Επισκοπείο

Σε ιδιαίτερο θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου με την υποψήφια νομάρχη Λαρίσης κ. Λίτσα Λιακούλη, στις 11-5-2006 στο Επισκοπείο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος, καλωσόρισε στο Επισκοπείο την κ. Λιακούλη, για την οποία μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια, ενώ παράλληλα χαιρέτισε το γεγονός ότι η υποψήφια νομάρχης ξεκίνησε τις επαφές καί το πρόγραμμα της επίσκεψής της σε φορείς από την τοπική Εκκλησία.

Σε δήλωσή της μετά τη συνάντηση, η κ. Λιακούλη τόνισε τα εξής:
“Η συνάντησή μας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης καί Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο, ήταν μια πρωτοβουλία μου, προκειμένου να εκφράσω το σεβασμό μου και την εκτίμησή μου στην Αγιότητά Του και να ζητήσω την ευλογία της Εκκλησίας μας, για να ξεκινήσω με τη δύναμη του Θεού τον αγώνα μου και να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του νομού και την ευημερία των πολιτών.
Η φιλοξενία του Σεβασμιωτάτου ήταν ιδιαίτερη θερμή, οι συμβουλές του πολύτιμες και η συνομιλία μας πολύ σημαντική.
Είμαι βέβαιη ότι θα υπάρχει συνέχεια και άριστη συνεργασία στο μέλλον”.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος, ξενάγησε την κ. Λιακούλη στο Επισκοπείο, καθώς και στους χώρους όπου προσφέρονται τά συσσίτια αγάπης “Ο Επιούσιος”.

 

 

 

 

Εγγραφείτε για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)!

Newsletters Απλό κείμενοHTML Μήνυμα e-mail  

Προβολή όλων

 

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΤΑΛΑΝΤΟ

 

Ευαγές Ίδρυμα “Ο Επιούσιος” Συσσίτια απόρων της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου