Ζωντάνεψαν πάλι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων

Με χαρούμενες φωνούλες και χαμογελαστά πρόσωπα ζωντάνεψαν και πάλι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων με την επαναλειτουργία τους μετά την άρση των μέτρων αναστολής λειτουργίας τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Τηρούμενων των μέτρων του Υπουργείου Εσωτερικών και του ΕΟΔΥ, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί φιλοξένησαν σε ποσοστό, το 60% των εγγεγραμμένων βρεφών και νηπίων, με την άψογη συνεργασία προσωπικού, γονέων και παιδιών.

Για την έναρξη τελέσθηκε αγιασμός στο 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου και παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, μέσα σε μία ατμόσφαιρα που ενέπνεε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να συνεχιστεί η χρονιά με υγεία και ασφάλεια και ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι θα πρέπει να επισημαίνονται όλα για να προλαβαίνονται καταστάσεις.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σωτήριος Βούλγαρης και η Δ/ντρια της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου ευχόμενοι καλή κι ευλογημένη συνέχεια στο προσωπικό και τα παιδιά.