Επίσκεψη του Ποιμενάρχου μας σε Μονάδα της «Βασιλειάδος» στο Σύδνεϋ

Επίσκεψη στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Βασιλειάδα», στο προάστιο Randwick του Σύδνεϋ, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην πρόσφατη Α’ Παναυστραλιανή Ιερατική Σύναξή.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, ενώ παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, ο Αρχιδιάκονος κ. Αθηναγόρας Καρακωνσταντάκης και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Σύδνεϋ, κ. Ιωάννης Μαλλικούρτης.

Εκ μέρους της διοίκησης του Οργανισμού, τους υψηλούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Πρόεδρος, κ. Ιορδάνης Ιορδανίδης, μαζί με μέλη του προσωπικού, και ακολούθησε περιήγηση στις εγκαταστάσεις της Μονάδος, με αφετηρία το ιερό Παρεκκλήσιο που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Στο τέλος της επισκέψεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος εξέφρασε προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο την ευαρέσκειά του και εξήρε το έργο που επιτελείται στη Μονάδα της «Βασιλειάδος», ενώ συνεχάρη το προσωπικό και ευχήθηκε ο Θεός να ευλογεί και να ενισχύει όλους, προς εκπλήρωση της θεάρεστης αποστολής τους.