Εορτή των Εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων

Στον Ιερό Ναό των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και μίλησε κατά τη διάρκεια του εσπερινού στους εκπαιδευτικούς των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, στην επίσημη εορτή του προστάτου τους Οσίου Στυλιανού του Παφλαγόνος.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης, αφού ευχήθηκε πρωτίστως χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους τους εορτάζοντες, μίλησε για τη βιοτή του Αγίου Στυλιανού και τόνισε την αξία της οικογένειας στη σημερινή εποχή, σε μία κοινωνία που δυστυχώς το δημογραφικό της ζήτημα έχει γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας. Κάλεσε όλους τους εργαζομένους των βρεφονηπιακών σταθμών να συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο διότι πλέον από εκείνους εξαρτάται η κοινωνικοποίηση των παιδιών, διότι οι γονείς του «σήμερα», πλέον δεν έχουν χρόνο για τα παιδιά τους.

Περαίνοντας τον λόγο του, συνεχάρη την υπεύθυνη των παιδικών σταθμών και των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και ευχήθηκε σε όλους να έχουν την ευλογία του Αγίου Στυλιανού στη ζωή τους.