ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑΣ ΑΝΘΗΣ ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΟΥ

«Μακαρία η οδός, η πορεύη σήμερον…»

 Με ιερά συγκίνηση τελέστηκε η εξόδιος Ακολουθία, μέσα στη Θεία Λειτουργία, της αειμνήστου Πρεσβυτέρας Ανθής Καραϊσαρίδου, συζύγου του Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Καραϊσαρίδη, Καθηγητού της Ορθοδόξου Θεολογίας, την Πέμπτη 24 Ιουλίου, το πρωΐ, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλυσίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ενώ μαζί τους  συμπροσευχήθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τανάγρας κ. Πολύκαρπος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτης και πολλοί Κληρικοί, πνευματικά τέκνα του π. Κωνσταντίνου.

 Τον προσήκοντα επικήδειο λόγο εξεφώνησε εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, παλαιός γνώριμος της Πρεσβυτέρας, καταγομένης εκ του Μαντουδίου, επαινέσας ιδιαιτέρως αυτήν για την προκοπή της, το ήθος, την ανδρεία και τη μεγάλη προσφορά της στην Αγία μας Εκκλησία.