ΕΚΔΗΜΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Εκοιμήθη εν Κυρίω πλήρης ημερών(σε ηλικία 89 ετών) την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ, ο πολιός, σεβαστός και πολυαγαπημένος Διδάσκαλος ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Θεολόγος, Καθηγητής της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας, Μέλος της Αδελφότητος Θεολόγων η «ΖΩΗ», και πύρινος κατηχητής και οδηγός των νέων.
Η εξόδιος ιερά ακολουθία του πνευματικού αυτού εργάτου της Εκκλησίας, θα τελεσθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιερώνυμο το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 2 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

  • Το σκήνωμα του μακαριστού Διδασκάλου Κωνσταντίνου, θα ευρίσκεται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου από τη 12η μεσημβρινή για προσκύνημα.
  • Η ταφή θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 2.00 μ.μ. στην Κατακόμβη της Αδελφότητος Θεολόγων «Η ΖΩΗ» στην Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 21 Αττικής.
  • Προς διευκόλυνση του κοινού θα δρομολογηθεί λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει από τη Χριστιανική Εστία Λάρισας στις 7.00 π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής για τη μετάβαση στην Αγία Παρασκευή Αττικής στο Βιβλιοπωλείο «ΖΩΗΣ», τηλ.: 2410536181.
  • Αντί στεφάνων παρακαλούν τα μέλη της αδελφότητος, τα χρήματα να δοθούν στην ΠΡΟΝΟΙΑ της Χριστιανικής Εστίας Λάρισας (Βιβλιοπωλείο «ΖΩΗΣ», Παπακυριαζή 30).
  • Ο καφές μετά την εν Λαρίση εξόδιο ιερά ακολουθία θα δοθεί στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας, Ανθ.Γαζή 35.