Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για τους Τρεις Ιεράρχες

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, με την ευκαιρία της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, Πατέρων και Διδασκάλων της Εκκλησίας μας και προστατών της Ελληνορθοδόξου Παιδείας και Παράδοσης, διοργανώνει εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6:30 μ.μ., προκειμένου:

α. Να κόψει τη Βασιλόπιττα της Ιεράς μας Μητροπόλεως, β. Να παρουσιάσει το εμβληματικό 10ο τεύχος του περιοδικού μας ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ, αφιερωμένο στην Παιδεία, την οποία παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν οι: 1. Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Διευθυντής του περιοδικού μας, και 2. Ελλογιμώτατος κ. Αλέξης Καλέσης, Διευθυντής του 12ου Γυμνασίου Λάρισας, και γ. Να βραβεύσει τα παιδιά μας, τους μαθητές των σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας που πρώτευσαν στον περυσινό μαθητικό διαγωνισμό της Ιεράς μας Μητροπόλεως με θέμα «Κοιλάδα του Πηνειού ποταμού: Το σπίτι μας».

Θα ακουστούν πολλά και χρήσιμα για τις δραστηριότητες της Ιεράς μας Μητροπόλεως στον χώρο της Παιδείας, αλλά και τις προθέσεις της στον τομέα της Νεότητας. Για τον λόγο αυτό, σσς καλούμε όλους να παρευρεθείτε στην ανωτέρω εκδήλωση, ώστε να χαρείτε με τη χαρά των παιδιών μας και να πάρουμε όλοι τα σωστά μηνύματα με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους.

Με πατρικές ευχές.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

†O Λαρίσης καi Τυρνάβου Iερώνυμος.