Δωρεά τροφίμων στους φύλακες των συνόρων από την “ΤΕΜΠΗ ΦΩΚΑΪΔΗΣ” και τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναου Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης, αποδεχόμενο την προσφορά των 850 κιλών “Παριζάκι” (περίπου 4.000 τμχ.) της εταιρείας «ΤΕΜΠΗ ΦΩΚΑΪΔΗΣ» ΦΩΚΑΪΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., αποφάσισαν (Αρ. Πρ. 18.3.20), εξ αιτίας της προσωρινής διακοπής των Συσσιτίων της Ενοριακής Συντροφιάς  μας, και  με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιερωνύμου, να τα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ στους  οπλίτες και αστυνομικούς που αυτό τον καιρό καταπονούνται στα σύνορα του Έβρου.

Την αποστολή της Δωρεάς ανέλαβε εθελοντικά ο Δωρητής κ. Χαράλαμπος Φωκαΐδης με ψυγείο της εταιρίας του.

Την μεταφορά, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, συνόδευε ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αρχιμ. Νικηφόρος Κοντογιάννης, την οποία και παρέδωσε στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνό (σε κατάλληλους χώρους με ψυγεία στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα) για να φροντίσει για τη διανομή τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους στρατιώτες στο ακριτικό φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου και αφού μετέφεραν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιερωνύμου, τους ευχήθηκαν καλή δύναμη, χρόνια πολλά για την επερχόμενη εορτή της 25ης Μαρτίου, καλή υπόλοιπη Σαρακοστή και καλό Πάσχα.