Αγιασμός Στο ΓΝΛ Και Επιμνημόσυνη Δέηση Για Τους Αδικοχαμένους Ιατρούς

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού του Νοσοκομείου κ. Γρηγορίου Βλαχάκη.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αγιασμό στο παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων και ακολούθως, τρισάγιο για τους αδικοχαμένους ιατρούς της ΜΕΘ που έχασαν τη ζωή τους στον Όλυμπο, τον παθολόγο Τηλέμαχο Ζαφειρίδη και τον αναισθησιολόγο Θεόδωρο Χατζόπουλο, καθώς και για την προϊσταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού Αναστασία Παρασκευούδη που νικήθηκε από τον ιό.

Στη σύντομη προσλαλιά του, ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε όλο το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τους κόπους και τις θυσίες τους και τους παρακάλεσε να συνεχίσουν να προσφέρουν.

Το παρών στην ακολουθία έδωσε ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Απόστολος Κομνός και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ήτοι ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος Βλαχάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαρίλαος Τσιλιάκος, το μέλος κ. Κωνσταντίνος Πάνος, καθώς και η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Βασιλική Ζήση, η τομεάρχης εργαστηριακού τομέα κ. Ασημίνα Μπάνου, η τομεάρχης παθολογικού τομέα κ. Φανή Μαντζαφλάρα , η τομεάρχης χειρουργικού τομέα κ. Ευαγγελία Γκόντρια και η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων κ. Ευθυμία Χύτα.