Αγιασμός στη Φοιτητική Εστία Θηλέων της Μητροπόλεως

Ο αγιασμός των εγκαινίων του ανακαινισμένου κτιρίου, για την έναρξη λειτουργίας του ως Οικοτροφείου, επί των οδών Κυθήρων και Πρεβέζης, τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία των αρχόντων της πόλεως και πλήθους πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, αναφέρθηκε στην ανάγκη εξεύρεσης χώρων για φιλοξενία φοιτητριών μιας που η πόλη μας υστερεί σε ανάλογους χώρους επιπέδου, απαρίθμησε τις διαδικασίες ανακαίνισης του ήδη υφιστάμενου κτιρίου, έκανε λόγο για τον τρόπο λειτουργίας εφεξής της Φοιτητικής Εστίας Θηλέων, ενώ τόνισε τη διαρκή παρουσία της Μητροπόλεως στις πραγματικές ανάγκες της Λάρισας.

Περαίνοντας τον λόγο του, ο Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος ευχαρίστησαν τόσο τους επισήμους, όσο και τους αδελφούς Χριστιανούς που προσήλθαν για να τιμήσουν με την παρουσία τους την απαρχή της νέας προσπάθειας της Μητροπόλεώς μας και κάλεσε όλους σε κοινή συστράτευση και στήριξη με έργα αγάπης και φροντίδας προς τα νέα κορίτσια που θα ξεκινήσουν εντός ολίγων ημερών να διαμένουν στο καινούριο τους σπίτι.