Αγιασμός στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Αγιασμός τελέστηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η τελετή του Αγιασμού ξυπνά μνήμες των παιδικών μας χρόνων και ότι μόνο αν διατηρήσουμε την παιδικότητά μας θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία και πρόκληση στη ζωή μας.

Από τη μεριά της η κα Καραγιώργου, Προσωρινή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις ευχές του, τόνισε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της στη Δ/νση Α/θμιας Λάρισας θα είναι πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν τους εκπαιδευτικούς και ειδικά φέτος στη διασφάλιση ενός σχολικού περιβάλλοντος, στο οποίο θα τηρούνται τα καθορισμένα -από τους επίσημους φορείς της πολιτείας- μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Στην έκτακτη ακολουθία του Αγιασμού παραβρέθηκαν ο Αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ, κ. Χρήστος Τσιούλκας, οι Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ, κ. Δημήτρης Δραγανιδάκης και κ. Βασίλειος Σίμος και τα τακτικά μέλη, κ. Μαρία Αποστολάκη και κ. Νίκος Βαρδάτσικος.