ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ

Το Φροντιστήριο Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου και ώρα 6:00μ.μ με την Ακολουθία του Αγιασμού, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.
Στο φροντιστήριο θα γίνονται δεκτοί νέοι και νέες Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από 18 έως 30 ετών. Όσοι και όσες πρόκειται να διανύσουν το Β΄ έτος σπουδών παρακαλούνται να προσέλθουν για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών τους κανονικά.

Το Φροντιστήριο Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία από το 2006, στην υπόγεια αίθουσα «Κατακόμβη» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, κάθε δεύτερη Δευτέρα (δηλαδή ανά δεκαπέντε ημέρες, πλην εξαιρέσεων οι οποίες ανακοινώνονται εγκαίρως), στις 7:00 το απόγευμα. Λόγιοι ιερείς, διακεκριμένοι και καταρτισμένοι επιστήμονες προσκαλούνται, ομιλούν και διαλέγονται με τους κατηχητές της Ιεράς Μητροπόλεως με σκοπό τη βελτίωση του κατηχητικού έργου. Υπεύθυνη του Φροντιστηρίου είναι η κ. Νικολέτα Παπαγεωργίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ 2019-2020