ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ δ. ΡΑΠΤΟΥ

Στο φιλόξενο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων των εκπαιδευτηρίων Μ.Ν.Ράπτου πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή ομάδων των κατηχητικών της Μητροπόλεως μας, των Χριστιανικών αδελφοτήτων και των εκπαιδευτηρίων της δ. Ράπτου.

Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στα παιδιά και στους κατηχητές τους από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικόλαο Ράπτη και τους καθηγητές κ. Ιωάννα Ζαρκαντζιά και  κ. Μιλτιάδη Στεργιούλη, ενώ οι γυμναστές κ. Νικολακούλης Αθανάσιος, κ. Καφεσάκης Νικόλαος και κ. Σιακαβάρας Βησσαρίωνας ενημέρωσαν τα παιδιά για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.
Παρών και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μίλησε στα παιδιά και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους, τονίζοντας την αξία του εύ αγωνίζεσθαι.
Στο τέλος αυτού του όμορφου πρωινού,  ο Γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Μητροπόλεως μας  π.Ιγνάτιος συνεχάρη το κατηχητικό σχολείο της Γλαύκης που αναδείχθηκε νικήτρια ομάδα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων των κατηχητών και των κατηχητοπαίδων στη δ. Μαίρη Ράπτου και στους καθηγητές του σχολείου για την παραχώρηση των εξαιρετικών εγκαταστάσεων. Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά πήραν ένα τεύχος του περιοδικού «Ζωή του παιδιού», ενώ κατηχητόπουλα έλαβαν χριστιανικά βιβλία για τη δανειστική τους βιβλιοθήκη, προφορά των εκπαιδευτηρίων.
Τα παιδιά με το ήθος και την αγωνιστικότητα τους έδωσαν το καλύτερο μήνυμα σε όλους μας για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ώστε μετά την εκγύμναση του σώματος, να έλθει οπωσδήποτε και η εκγύμναση της ψυχής που είναι και το σπουδαιότερο!