Προσφορά τροφίμων από την Ελληνική Αστυνομία και δωρεά μπουφάν της Ιεράς Μητροπόλεως.

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, η Ελληνική Αστυνομία δια της Περιφερειακής Διευθύνσεως Θεσσαλίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, απέδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και το έμπρακτο ενδιαφέρον συμπαράστασης στον όποιο εμπερίστατο άνθρωπο. Κατόπιν πρωτοβουλίας του προσωπικού, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία φορτηγό της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφερε και παρέδωσε στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου ”Ο Επιούσιος”. Τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και στον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Μαργαριτόπουλο, υπεύθυνο των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Ταξίαρχος κ. Αστέριος Μαντζιώκας, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Ταξίαρχος κ. Χρήστος Σιμούλης, Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Λαρίσης με ομάδα αστυνομικών.

Από τη μεριά της η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει 21 μπουφάν δριμέως ψύχους στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, προκειμένου οι υπηρετούντες στο σώμα, ιδίως κατά τις νυχτερινές περιπολίες του χειμώνα, να είναι προφυλαγμένοι και επαρκώς εξοπλισμένοι.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, εξέφρασε τη χαρά του και την ευγνωμοσύνη του στους υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία για το σπουδαίο έργο που επιτελούν όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά στην πατρίδα μας συνολικά.