Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΙΚΚΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ

Στο πολυσχιδές και πολύτιμο έργο της τοπικής Εκκλησίας προς όφελος της κοινωνίας, στάθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, κατά την επίσκεψή του στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.
Ο κ. Κόκκαλης συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τη Μητρόπολη, δίνοντας τη διαβεβαίωση πως ο ίδιος μέσα από τις δυνατότητες που έχει ως στέλεχος της κυβέρνησης, θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην υλοποίηση κάθε προσπάθειας της Εκκλησίας σε θρησκευτικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό επίπεδο.
Νωρίτερα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισκέφθηκε το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητρόπολεως, εκεί όπου συνεχάρη τους εργαζόμενους σ’ αυτό για το εξαιρετικό έργο τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το συγκεκριμένο Ίδρυμα που επιτελεί μοναδικό κοινωνικό έργο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και κτίστηκε αποκλειστικά με χρήματα της Μητροπόλεως και με χρήματα που προέρχονταν από δωρεές, αποτελεί ένα από τα αναρίθμητα δείγματα της διαρκούς προσφοράς της Ορθόδοξης εκκλησίας μας και της άρρηκτα συνδεδεμένης σχέσης της με την Ελληνική κοινωνία».