Νέα :: ΤΙΜΗ ΙΕΡΟΨΑΛΤΟΥ – ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρχική Σελίδα>Νέα>ΤΙΜΗ ΙΕΡΟΨΑΛΤΟΥ Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 20/01/2012 ΤΙΜΗ ΙΕΡΟΨΑΛΤΟΥ

Σύσσωμη η Ενορία της Χάλκης στην ιερά πανήγυρη του Μεγάλου προστάτου της Αγίου Αθανασίου. Στο μεθέορτο Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μίλησε στους πιστούς για το πρόσωπο του Αγίου Αθανασίου, τη ζωή, το έργο του και τους πολλούς αγώνες του υπέρ της Ορθοδοξίας.

    Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Ενορίας, ενώ σε κλίμα μεγάλης συγκινήσεως τίμησε τον επί πενήντα δύο έτη διακονήσαντα το Ιερό Αναλόγιο της Ενορίας, Μουσικολογιώτατο Ιεροψάλτη κ. Πολύδωρα Κωστούλη για τη μεγάλη προσφορά του στο δεξιό αναλόγιο της Ενορίας της Χάλκης, για την ιεροψαλτική του συνέπεια και ακρίβεια και για την αγάπη του προς την Αγία μας Εκκλησία και τη θαυμάσια Βυζαντινή της μουσική.

     Τον τιμηθέντα Ιεροψάλτη τίμησαν συγχρόνως δια θερμών λόγων ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Χάλκης, ο Εφημέριος π. Νικόλαος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, οι Ιεροψάλτες του Ιερού Ναού και όλοι οι παρευρισκόμενοι πιστοί Χριστιανοί που επί τόσα έτη απολάμβαναν τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη κ. Πολύδωρα Κωστούλη.

   Στο τέλος η νέα χορωδία γυναικών της Ενορίας της Χάλκης απέδωσε παραδοσιακά ψαλμοτράγουδα, με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου τους Αγίου Αθανασίου, υπό τη διεύθυνση του Διδασκάλου τους κ. Γεωργίου Τερζούδη.

 

 

 

 

Εγγραφείτε για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)!

Newsletters Απλό κείμενοHTML Μήνυμα e-mail  

Προβολή όλων

 

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΤΑΛΑΝΤΟ

 

 

Ευαγές Ίδρυμα “Ο Επιούσιος” Συσσίτια απόρων της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου