Η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ι.Ν.Αγίου Αχιλλίου Καμερούν παρέδωσε το αυτοκίνητο της λαχειοφόρου

Αρχική Σελίδα>Νέα>Η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ι.Ν.Αγίου Αχιλλίου Καμερούν παρέδωσε το αυτοκίνητο της λαχειοφόρου Η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ι.Ν.Αγίου Αχιλλίου Καμερούν παρέδωσε το αυτοκίνητο της λαχειοφόρου

Η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου και η Ερανική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου της Μάρουα Καμερούν, ιδιαιτέρως ευχαριστούν τους πιστούς Χριστιανούς της τοπικής μας Εκκλησίας, τους δραστήριους Ιερείς, τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια, τις εθελόντριες κυρίες του Φιλανθρωπικού έργου, όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την μεγάλη συμβολή τους στην λαχειοφόρο αγορά για την κλήρωση του αυτοκινήτου Suzuki Swift, που κληρώθηκε την Τρίτη 12 Μαΐου 2009, το απόγευμα, με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου και έτυχε στην κυρία Μαρία Μπουκουβάλα ενορίτισσα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου.
Η λαχειοφόρος απέδωσε το ποσό των 30.000 ευρώ, ποσό που συγκεντρώθηκε από τον κόπο και τον μόχθο αλλά και το υστέρημα των πιστών Χριστιανών.
Αυτό που μένει τώρα είναι να εξοπλισθεί ο Ιερός Ναός με τα απαραίτητα και να τελεσθούν πανηγυρικά τα Εγκαίνεια του νεόδμητου Ιερού Ναού. Τα Θυρανοίξια ήδη τελέσθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο από τον ίδιο τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο, κατά την επίσκεψή του στην πόλη Μάρουα.
Όποιος επιθυμεί να προσφέρει κάτι για τον εξοπλισμό του νέου αυτού Ιερού Ναού, μπορεί να απευθύνεται στον π. Βαρθολομαίο και στα μέλη της Ερανικής Επιτροπής.
Η Χάρις του Αγίου Αχλλίου είθε να συνοδεύει όλους μας. Αμήν.

 

 

 

 

Εγγραφείτε για τα για ενημερωτικά δελτία μας(newsletters)!

Newsletters Απλό κείμενοHTML Μήνυμα e-mail  

Προβολή όλων

 

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΤΑΛΑΝΤΟ

 

Ευαγές Ίδρυμα “Ο Επιούσιος” Συσσίτια απόρων της Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου