ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Ταξίαρχος Πυροβολικού κ. Ιωάννης Ιντζές, ο οποίος ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο για τα νέα του καθήκοντα και με την ευκαιρία της συναντήσεως, παρέδωσε πρόσκληση στον Σεβασμιώτατο για τα να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού.

Στη συνέχεια τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Ροταριανού Ομίλου Λαρίσης, οι οποίοι ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο για το δύσκολο έργο της διαποίμανσης της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος είχε την χαρά της επισκέψεως καθηγητών και μαθητών από το 4ο Λύκειο της πόλεως, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο καλή και καρποφόρα ποιμαντορία στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές και στους καθηγητές, ευχόμενος καλή πρόοδο και καλή δύναμη.

Τέλος, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε ο κ. Αστέριος Ροντούλης , επικεφαλής του Συνδυασμού “Δράση Πολιτών”, μαζί με άλλα στελέχη του Συνδυασμού, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο για τα νέα του καθήκοντα και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.